Gelukkig nieuwjaar

Lieve vrienden,

een nieuw jaar is aangebroken en daarmee is een eind gekomen aan een geweldig en turbulent jaar. Wat is er enorm veel in beweging geweest op persoonlijk gebied maar ook op wereldniveau. Voor mij was 2016 het jaar waarin ik door vele lagen van manipulatie heen mocht kijken en voelen. Met in de eerste plaats de manipulaties binnen in mijzelf. Wat is het hard werken geweest om te kunnen zien waar de mind de controle had, waar er controle systemen van buitenaf invloed hadden op mij en op mijn beslissingen, zowel in het heden als in het verleden. En het moeilijkste van alles was om dit niet alleen te zien maar om hier ook andere keuzes en andere bewegingen in te maken. Dat proces is uiteraard nog volop bezig, maar ik kan nu wel zeggen dat IK er bij aanwezig ben. Althans, een groot deel van de tijd en dat is al goed. Want bewust-zijn, daar draait het om.

Geloof

Ik kan nu, terugblikkend, ook zeggen dat 2016 het meest geweldige jaar van mijn leven is geweest, met alle ups en downs, met alle angsten en onzekerheden. Ik begin eindelijk te voelen wie ik werkelijk ben en ik geloof hierin. Wauw, ik GELOOF in mijzelf! Dat heb ik nog nooit eerder kunnen voelen. Ik voel de waarachtigheid waarmee ik mijzelf uit kan dragen en waarmee ik mijzelf ook al uitdraag. In al mijn kracht, al mijn liefde en mijn kennis maar ook in al mijn onwetendheid, mijn kwetsbaarheid, mijn verwarring, mijn besluiteloosheid en in al mijn verdriet. Want alleen maar krachtig zijn lukt me ook nog niet altijd hoor.

 

Soms denk ik dat ik het allemaal niet kan of dat ik het niet snap of dat ik het niet goed voel. Dan denk ik dat ik niet in mijzelf geloof. Maar ik weet: het hoort er allemaal bij, het is ok. Het is deel van wie ik ben hier op aarde en het is allemaal goed. Ik blijf bij mezelf aanwezig want ik ben het waard, ik laat mijzelf niet in de steek, want in de kern WEET ik heel goed wie ik ben en wat ik kan, ook al lijkt dat even niet zo...in de kern GELOOF ik. En dat blijft voelbaar: de verbinding met de Kracht van het Oorspronkelijke veld, het Levensveld,  het Hartbewustzijn.

Dankbaarheid

Ik ben dankbaar voor alle mensen die ik al om mij heen had in mijn leven en ik ben ook enorm dankbaar voor alle mensen die ik in het afgelopen jaar heb ontmoet, waarvan er enkelen mijn hart zo enorm diep geraakt hebben en waar ik in korte tijd zeer diepgaande vriendschappen mee heb opgebouwd. Connecties die door tijd en ruimte heen gaan. Ik wist niet dat ik zoveel lagen van liefde in mij droeg en in mij kon voelen.

 

Ik ben dankbaar voor alle ontmoetingen met mooie mensen middels mijn werk met Starlight Guidance. Wat heb ik prachtige uitwisselingen gehad, hetzij in woorden, in een blik of in een knuffel. Ik heb een gigantische lading aan tranen gelaten, meestal vanuit de schoonheid en de (galactische) verbinding die ik voelde wanneer ik iemand in de ogen keek. Wat zijn jullie toch allemaal mooi!

 

Ik ben ook dankbaar voor de ontmoeting met mijzelf in mijn werk. Ik heb mij beseft dat mijn werk mijn werk niet is, dat het een benaming is die niet kloppend voelt. Ik heb ontdekt dat IK het ben. Mijn werk is Asma, mijn Zijn en het kan daardoor niet werk zijn, want ik ben een Wezen. Ik draag simpelweg uit wat ik voel vanuit mijn hart en of dat nu woorden zijn, klanken of kleuren, het ontstaat allemaal uit mijn Zelf. Ik ben gewoon ik en ik ken de ultieme waarheid niet en dring deze dan ook niemand op. Ik kan alleen datgene delen wat ik voel en ik hoop dat ik daarmee een ander kan inspireren om zelf te voelen en zo de eigen waarheid en waarachtigheid en het eigen Zijn te ontdekken.

Wensen

In dit nieuwe jaar wens ik mijzelf veel zachtheid toe. Ik ben mijn hele leven al zo streng voor mijzelf geweest, maar in 2016 heb ik eindelijk gevoeld dat ik een prachtig mens ben. Ik wens mijzelf toe dat ik met liefde, zachtheid en tederheid naar mijzelf blijf kijken. Wetende dat ik hierin enorm veel kracht binnen in mijzelf zal vinden, nog meer dan die wat ik nu al voel.  

 

En ik wens jou ook toe dat je zacht, lief en teder durft te zijn naar jouw eigen Zelf, hoe goed of hoe slecht (je denkt dat) je het doet. Dat je aanwezig blijft bij jezelf en jezelf durft te omarmen in oordeelloosheid en in liefde. Ik gun het je dat je luistert naar jezelf, wanneer je het nodig hebt en dat je er volledig voor jezelf kunt zijn zodat je hierin de kracht en het vertrouwen kunt vinden waarmee je vanuit je Hart naar buiten kunt treden. In vol vertrouwen, vreugde, liefde, kracht en geloof. 

En ik wens dat wij elkaar ook in 2017 kunnen blijven ontmoeten en met elkaar kunnen blijven delen. Ik wens dat we elkaar blijven inspireren. Elk vanuit de eigen kracht en samen gebundeld tot een stralende eenheid!
 
Gelukkig nieuwjaar.

Veel liefs,
Asma


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Carry (woensdag, 04 januari 2017 08:18)

    Hallo Wezenlijke Asma,

    ik ben ook dankbaar voor alle ontmoetingen en alles wat we samen hebben kunnen delen.

    Liefde Overvloed Vreugde Eenheid