Besef wie jij Waarlijk bent

Zolang je ervan uitgaat dat je jouw ware gezicht, je Wezenlijke Zijn niet kent, kun je hier ook moeilijk toegang tot krijgen. Het besef van wie jij Waarlijk bent mag diepgeworteld zijn in je hart, opgeslagen zijn in elke cel van je lichaam en aanwezig Zijn in je vertrouwen.
 
Weet dat alleen jij toegang hebt tot je Ware Zelf. Hiermee krijg je toegang tot de informatie die je in je draagt. Hetzij in klanken, hetzij in woorden, hetzij in weten... De informatiestroom kent vele verschillende uitingsvormen en deze beginnen allemaal bij het herkennen en het erkennen van wie je werkelijk bent.
Weet dat het hier op Aarde niet zo zeer een kwestie is van dingen bijleren. Het is juist belangrijk om een hele hoop dingen af te leren die je gedurende jouw leven aanneemt, omdat het je zo wordt verteld of geleerd. Het is belangrijk om (weer) te vertrouwen op wie je Waarlijk bent, zodat deze informatie vrijelijk door jou heen kan stromen en via jou ook het Aardse veld in kan. Het is zaak om weer te gaan vertrouwen op je Zelf. Alleen zo kan de informatie van Waarachtigheid vanuit het Bronveld, vanuit wie je Waarlijk bent, toegang krijgen tot je Zijn hier op Aarde.
 
Zie jezelf niet langer als klein, nietig en lerende. Maak de connectie met je Zelf in je Hart, voel je Grootsheid en leef deze uit hier op Aarde.
 
Alleen zo kunnen we samen, met elkaar, de transitie inzetten. Ieder vanuit eigen kracht. Onvoorwaardelijk, liefdevol en daadkrachtig. Voor onszelf, voor elkaar, voor de planeet en voor al die aan ons gelieerd en met ons verbonden zijn.
 
In Liefde,
Asma

Reactie schrijven

Commentaren: 0