Nieuws en blog berichten

Op deze pagina vind je diverse berichten die ik schrijf naar aanleiding van mijn eigen ontwikkeling en belevingen. Lees het als inspiratie en vind hier je eigen waarheid in.


Oorspronkelijke Herinneringen

Wij allen dragen herinneringen in ons vanuit een andere Wereld, vanuit een andere tijd, waarin we nu ook tegelijkertijd aanwezig zijn. Velen van ons zijn bezig de verbinding te herstellen met de Essentie van wie we werkelijk zijn, om zo (een deel van) onze Oorspronkelijke Vermogens in te laden in dit lichaam en daarmee in dit hologram. De herinneringen die wij in ons dragen hoeven niet zozeer in woorden of in beelden opgehaald of ingeladen te worden. Het gaat voornamelijk om de emotionele Krachtvelden die hierachter liggen en die wij ons weer mogen herinneren en binnen in onszelf in beweging mogen brengen.

Scheppingskracht

Een groot deel van deze Krachtvelden wordt in deze werkelijkheid, willens en wetens door verschillende belanghebbende machten onderdrukt, gemanipuleerd en/of er wordt getracht om deze Krachtvelden volledig buiten beeld te houden. Hierdoor kunnen wij deze Krachtvelden niet volledig meer begrijpen, ervaren of inzetten zoals we dat in andere tijden wel hebben gedaan en ergens nog steeds doen. We vertalen deze Krachtvelden daarom nu voornamelijk als angst, ongemak of als een andere “negatieve” emotie die we daardoor maar gauw wegschuiven of onderdrukken. Deze Krachtvelden zijn echter pure Scheppingskracht en mogen volop ervaren en geïntegreerd worden in ons lichaam en in ons bewustzijn hier op Aarde.


meer lezen

Besef wie jij Waarlijk bent

meer lezen 0 Berichten

Zelfonderzoek: Schuldgevoel

Mijn geheugen laat mij vaak in de steek. Soms is dat fijn, maar vaker is dat vervelend. Gisteravond viel mij ineens iets in wat ik was vergeten te doen. Shit! Dit heeft financiële consequenties. En die zijn fors. Shit shit shit! De angst sloeg me om het hart. Zo maar ineens, van een grootse kracht naar een misselijkmakende angst. Van een groot Galactisch Wezen transformeerde ik naar een klein mens, die zich zal moeten verantwoorden aan een “hogere instantie” en die beboet zou worden. Mijn buik draaide zich en mijn ademhaling werd vlak en onregelmatig. Ik merkte op dat het gebeurde, maar ik kon het niet waarnemen vanuit de neutraliteit. Het voelde te groot. Ik nam het waar vanuit de persoon die de angst ervoer en dat verergerde het alleen maar. Het was binnengekomen: in mijn hart, in mijn hoofd en in mijn lichaam. En met deze binnenkomst werd de poort opengezet voor nog meer vervelende zaken die op dezelfde frequentie trilden. Ik baalde hier enorm van. Ik kon niks bedenken waarmee ik dit nu op kon lossen en mijn hersenen draaiden overuren. Ik kon het niet terugbrengen naar de rust.

meer lezen 1 Berichten

In en uit Verbinding

Het is zo fijn om met elkaar in verbinding te zijn, zeker in “real life”. Om elkaar te zien, te horen en om elkaar te kunnen voelen. Dinsdag had ik een prachtig samenzijn met 5 mooie vrouwen. Twee ervan ken ik sinds vorig jaar en zij hebben allebei een speciaal plekje in mijn hart. De andere 3 dames had ik nog nooit eerder ontmoet, althans, niet in deze dimensie/in dit hologram. Tijdens de korte mailwisseling vooraf voelde het contact al zo bekend en vertrouwd. Ik voelde dat we geen onbekenden waren van elkaar. Maar goed, je weet het nooit totdat je iemand écht hebt ontmoet..

 

Dinsdag kwam ik als laatste binnen op  de plek van samenkomst en meteen bij binnenkomst in de hal voelde ik hoe de energie van een warm bad mij omhulde.

meer lezen 0 Berichten

Gelukkig nieuwjaar

Lieve vrienden,

een nieuw jaar is aangebroken en daarmee is een eind gekomen aan een geweldig en turbulent jaar. Wat is er enorm veel in beweging geweest op persoonlijk gebied maar ook op wereldniveau. Voor mij was 2016 het jaar waarin ik door vele lagen van manipulatie heen mocht kijken en voelen. Met in de eerste plaats de manipulaties binnen in mijzelf. Wat is het hard werken geweest om te kunnen zien waar de mind de controle had, waar er controle systemen van buitenaf invloed hadden op mij en op mijn beslissingen, zowel in het heden als in het verleden. En het moeilijkste van alles was om dit niet alleen te zien maar om hier ook andere keuzes en andere bewegingen in te maken. Dat proces is uiteraard nog volop bezig, maar ik kan nu wel zeggen dat IK er bij aanwezig ben. Althans, een groot deel van de tijd en dat is al goed. Want bewust-zijn, daar draait het om.

meer lezen 1 Berichten