Persoonlijk consult

Tijdens een persoonlijk consult kijk ik graag met jou mee in de thema's die nu voor jou in het leven spelen en waarvan je voelt dat je daar ondersteuning in nodig hebt om bijvoorbeeld meer inzicht, verdieping, bekrachtiging, ontspanning of beweging aan te brengen.

 

Het gesprek tussen ons vindt plaats vanuit onze Wezenlijke Hartsverbinding en heeft als basis altijd jouw eigen vermogens en jouw eigen innerlijke kracht. Ik bied je graag ondersteuning in het aanraken en het in beweging brengen van deze Innerlijke Kracht en de bewustzijnsvelden die daar achter liggen. Dit kan o.a. door middel van klanken, oefeningen, bekrachtigingen, een lichamelijke klankbehandeling of een gesprek, waarbij we samen de energie in beweging brengen om inzichten te verkrijgen. Een consult kan ook bestaan uit een combinatie van deze mogelijkheden, al naar gelang wat jij in het moment nodig hebt.

 

De persoonlijke consulten vinden plaats tijdens de ingeplande Consultdagen op locatie in Maastricht. Klik hier voor de beschikbare data en tijden.

 

Mocht het voor jou, om welke reden dan ook, niet mogelijk zijn om naar Maastricht te komen dan kan een consult ook via Skype of via de telefoon plaats vinden. Deze consulten vinden plaats buiten de ingeplande Persoonlijke Consultdagen.

 

Heb je het gevoel dat ik jou kan ondersteunen en wil je een persoonlijk consult inplannen of heb je hier nog een vraag over?

Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier en ik neem z.s.m. contact met je op.

Praktische informatie

Vergoeding Persoonlijk Consult:
Consult van 60 minuten: €78,-
Dubbel consult van 120 minuten: €150,-
Consultmogelijkheden:
Op locatie: Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX in Maastricht

Telefonisch of via Skype


Contactformulier Persoonlijk Consult

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.