Persoonlijk consult

Wegens vakantie ben ik van 3 t/m 16 september 2018 niet bereikbaar. Eventuele mailtjes worden daarna beantwoord.

Tijdens een persoonlijk consult kijk ik graag met jou mee in de thema's die nu voor jou in het leven spelen en waarvan je voelt dat je daar ondersteuning in nodig hebt om bijvoorbeeld meer inzicht, verdieping, bekrachtiging, ontspanning of beweging aan te brengen.

 

Het gesprek tussen ons vindt plaats vanuit onze Wezenlijke Hartsverbinding en heeft als basis altijd jouw eigen vermogens en jouw eigen innerlijke kracht. Ik bied je graag ondersteuning in het aanraken en het in beweging brengen van deze Innerlijke Kracht en de bewustzijnsvelden die daar achter liggen. Dit kan o.a. door middel van klanken, oefeningen, bekrachtigingen, een lichamelijke klankbehandeling of een gesprek, waarbij we samen de energie in beweging brengen om inzichten te verkrijgen. Een consult kan ook bestaan uit een combinatie van deze mogelijkheden, al naar gelang wat jij in het moment nodig hebt.

 

De persoonlijke consulten vinden bij voorkeur plaats tijdens de ingeplande Consultdagen op locatie in Maastricht. Ook zijn er wel eens consultdagen op locatie elders in het land. Deze worden gecommuniceerd in de agenda. Klik hier voor de beschikbare data en tijden.

Mochten er geen consultdagen ingepland zijn of de geplande data niet uitkomen, dan kun je altijd contact opnemen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Als je niet in de gelegenheid bent om naar Maastricht te komen voor het consult, dan kan deze ook via Skype of via de telefoon plaats vinden. De Skype/telefonische consulten vinden buiten de ingeplande Persoonlijke Consultdagen plaats.

 

Heb je het gevoel dat ik jou kan ondersteunen en wil je een persoonlijk consult inplannen of heb je hier nog een vraag over?

Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier en ik neem z.s.m. contact met je op.

Praktische informatie

Vergoeding Persoonlijk Consult:
*Consult van 60 minuten: €78,-

Consultmogelijkheden:
*Op locatie in Maastricht: Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX in Maastricht
*Op locatie elders in het land: Zie de agenda voor de ingeplande dagen

*Telefonisch of via Skype


Contactformulier Persoonlijk Consult

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.