Vanuit onze Hartsverbinding bied ik jou tijdens een individueel consult ondersteuning aan in de thema’s die in jouw leven spelen en waar je beweging in wilt aanbrengen. Ik ga tijdens mijn werk altijd uit van het principe dat jij een Heelheidswezen bent en zelf toegang hebt en/of kunt krijgen tot het Heelheidsveld, waarin alles voorzien is wat je nodig hebt. Ik stel me tijdens het consult op als brug/facilitator tussen jou en dit veld om samen met jou op onderzoek te gaan naar wat er speelt en wat er in beweging mag komen. Dit kan op zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak zijn.

Tijdens het individuele consult maak ik gebruik van mijn invoelende vermogens en kijk ik met je mee in de diepere lagen/andere dimensies van je Zijn. Elke sessie is weer anders, naar gelang de behoefte en de vraagstelling die je hebt.
Zo kan het zijn dat we enkel een gesprek hebben waarin ik je begeleid naar een dieper contact met je Hart/Galactisch Wezen en de antwoorden op je vragen.
Tevens kan het zo zijn dat ik je ondersteuning bied in het herprogrammeren van overtuigingen en patronen.
Mocht je vraagstelling meer fysiek van aard zijn, dan kan het zijn dat de sessie bestaat uit een behandeling op de behandeltafel waarbij ik, in je fysieke en metafysische systeem, met klanken aan de verstoringen ga werken.
Elke sessie wordt, in overleg, volledig afgestemd op wie jij als persoon bent en wat jij in het moment nodig hebt.

Mocht je een vraagstuk of probleem hebben en wil je weten of ik je hierbij kan helpen? Neem dan contact op middels onderstaand formulier en vermeld hierin je vraagstuk. Ik voel vervolgens in of ik je hierin kan begeleiden en/of ondersteunen.
Voel je zelf al dat je bij mij terecht wilt voor ondersteuning? Gebruik dan onderstaan formulier om een afspraak/sessie aan te vragen. Ik neem dan z.s.m. (telefonisch) contact met je op om de afspraak in te plannen.

Het tarief van een individueel consult is €78,- (incl. BTW) en dit consult kan persoonlijk in Maastricht plaats vinden of op afstand via Skype.

 

Contactformulier Individueel Consult

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.