Persoonlijke Hologram Activatie

Kun jij zelf al heel goed waarnemen (voelen) wat er in je veld gebeurt maar heb je behoefte aan ondersteuning om beweging aan te brengen in een bepaald thema of problematiek?
Met de "Hologram Activatie" kijk en voel ik (op afstand) met je mee in je Bewustzijnsveld en maak vanuit het Veld van Creatie een vertaling van de Lichtfrequenties, in klanken en de tonen (Light Language), die je zullen ondersteunen bij het in beweging brengen van het thema. Het hologram dat ontstaat door de klanken zal door je fysieke systeem trillen en voelbaar beweging aanbrengen in het thema waar je beweging in wilt krijgen.

Je ontvangt van mij, via de email, een opname van de Hologram Activatie. Het waarnemen en interpreteren van wat er door de Activatie in beweging komt, kun je vervolgens vanuit je eigen vermogens en kracht doen, zodat je de beweging verder uit kunt werken in het aardse veld/je leven.

De thema's die je aan kunt dragen kunnen van zowel fysieke als niet fysieke aard zijn. De klanken hebben namelijk een sterke uitwerking op zowel je lichaam als op het emotionele, spirituele en mentale vlak.

 

Wil je een persoonlijke Hologram Activatie aanvragen? Maak dan gebruik van onderstaand formulier en vul het thema in waar je de activatie op wilt ontvangen. Heb je eerst nog een vraag over de Hologram Activatie? Dan kun je deze vraag ook stellen middels onderstaand formulier.

De uitwisseling voor een Hologram Activatie bedraagt €45,- (incl. BTW)
Je ontvangt het audiobestand als mp3 in je mailbox (via WeTransfer).
Deze kun je vervolgens downloaden en zo vaak beluisteren als je wilt/nodig hebt.

Contactformulier Hologram Activatie

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.