Even voorstellen

Mijn naam is Asma Toet-Achkroune en ik ben in 1983 geboren in Maastricht waar ik, na een Brabants avontuur van 9 jaar, ondertussen weer woon, samen met mijn partner Stephan.
Vanaf eind 2008 ben ik bezig met het verruimen van mijn bewustzijn en met het neerzetten van mijn authentieke zelf in dit aardse veld. Mijn reis is er een geweest van vele ontdekkingen en vele afwerpingen. Geboren en opgroeiend in een islamitisch gezin, heb ik met de jaren de ruimte van religie voor mijzelf weten op te rekken om deze vervolgens, een aantal jaren geleden, volledig los te laten.

Daarnaast heb ik vanaf 2009, toen mijn bewustzijnsreis begon, verschillende spirituele invalshoeken en paradigma's bekeken en beleefd en ook deze heb ik uiteindelijk vrij mogen maken om daadwerkelijk ruimte voor mijn Ware Zelf te maken.

Mijn grote inspiratie hierin is de informatie die Martijn van Staveren in het veld brengt. Sinds mijn eerste kennismaking met hem, eind 2015, is alles is een stroomversnelling geraakt. De informatie die hij deelt activeerde een Weten in mij en (Galactische) herinneringen kwamen terug waarbij ik ook wat Mind Control zaken en buitenaardse interventies uit mijn jeugd heb mogen zien welke ik met terugwerkende kracht heb opgeruimd.

 

Na de initiële angst en onzekerheid die tot stand kwam in mijn systeem en na een periode lang gedobberd te hebben in het 'eenzame niets' , kwam de kracht van binnenuit tot uiting en dit proces is nog steeds aan de gang.

Ik voel met de dag meer verbinding met mijn galactisch wezen en maak ook gebruik van de kwaliteiten, kennis en het Weten dat dit omvat. Inmiddels beginnen de Buitenaardse Contacten ook plaats te vinden, zowel innerlijk als in het fysieke veld.

 

Middels mijn klanken die ik vanuit deze Galactische verbinding maak, activeer ik hologrammen en breng deze in, in deze matrix. Dit zorgt ervoor dat de bestaande structuren, zoals we die nu kennen, door een ander veld, een krachtveld van Liefde en Creatie wordt geraakt, en in beweging wordt gebracht. Dit kan niet anders dan tot veranderingen leiden in dit aardse veld/hologram. De verandering waar de mensheid zo aan toe is.

 

Wat ik doe lijkt voor veel mensen heel speciaal en dat is het ook, maar dat is het eigenlijk ook weer niet. Het is iets waar elk mens op deze aarde toegang tot heeft. Sterker nog, het is ons geboorterecht om deze vermogens aan te spreken en aan te wenden hier op aarde en daar zijn wij hier ook voor. Om middels ons lichaam de Oorspronkelijke kracht van de Mensheid in te brengen.

Het voelt voor mij als belangrijk om zowel mijzelf als ook andere mensen in contact te brengen met deze Oorspronkelijke Vermogens en gevoelens van Kracht en Creatie zodat wij samen, van binnen uit, de verandering hier op aarde in kunnen zetten.

En daar is moed voor nodig. De moed om alles te durven ondervragen en te onderzoeken wat je ooit hebt geleerd of ooit van buitenaf hebt aangenomen. De moed om datgene los te durven laten wat je houvast biedt in het leven. De moed om jezelf in de ogen te kijken en te zien wie je werkelijk bent: een Galactisch Wezen van Liefde, Kracht en Creatie. En daar ondersteun in je graag bij.