Kosmische Samensessie

De 'Kosmische Samensessie' is een verlengde van de 1 op 1 sessies, waarbij we elkaar in een klein groepje ontmoeten en samen ons bewustzijn dieper in diverse kosmische thema’s brengen. De ingang naar deze kosmische thema’s ligt in de trillingen/gevoelsbeleving van onze persoonlijke ervaringen in de huidig beleefde, eigen werkelijkheid. Hierbij is de vorm van deze persoonlijke ervaringen niet het eindstation, maar fungeert deze slechts als een doorgang naar het dieper voelen, openen en doorzetten van de vrije trillingen van bewustzijn die aan deze ervaringen ten grondslag liggen en die momenteel 'door anderen' ingezet worden om onze huidige werkelijkheid te vormen. We ontmantelen het 'denkend waarnemen' en maken hierin een golfbeweging naar 'voelend waarnemen'. Hiermee nemen we onze eigen trillingen en daarmee onze Scheppingskracht weer in eigenaarschap.

 

In de Samensessie is er plek voor 3 personen. Hierdoor is er alle ruimte voor ieders inbreng en stromen we samen, op een organische manier, door de sessie heen. We benaderen elkaar aandachtig en in openheid, waarbij persoonlijke belangen vervallen en we elkaars trillingen en informaties volledig kunnen ervaren, wetende dat de informatie van de één, de informatie van ons allen is. We reiken elkaar onze Kosmische Fragmenten aan en brengen deze weer tot Leven in onszelf en in het gezamenlijke veld van deze Aarde.

 

Enkele kosmische thema's die de afgelopen weken in diverse ontmoetingen (1 op 1 of gezamenlijk) herhaaldelijk naar voren kwamen zijn:

*Het ervaren van Organische/oorspronkelijke velden of artificiële/matrix velden: wat is de rol van ons bewustzijn hierin?

* Het transporteren van informaties uit fysieke velden naar metafysische velden en andersom, dwars door tijd en ruimte heen.

*De ontmanteling van denkend waarnemen en de golfbeweging naar voelend waarnemen

*Het framen/gevangen zetten van jezelf of een ander in gedachtevelden

*Verschil tussen denkend voelen en voelend denken

*Aanwezig zijn/ niet aanwezig willen zijn in het lichaam

*Fragmentatie en Defragmentatie: Dragers van de Kronieken van het Menselijk Bewustzijn

*Het ontstoren en activeren van de cellen van het lichaam: van geïnstrueerd bewustzijn naar levend organisch bewustzijn

* Het activeren en (her)installeren van het lichaam als zender en ontvanger van informaties in trilling en frequenties, dwars door tijden en werkelijkheden heen (relatie 5G-netwerk)

*Communicaties in en met de fysieke werkelijkheid

 

Samensessie naar keuze

Indien je een Kosmische Samensessie met twee medereizigers naar eigen keuze wilt inzetten, dan is dit mogelijk buiten de reeds ingeplande data. Neem in dat geval contact op en dan kijken we samen naar een passend moment.


Praktische informatie

Datum: Zondag 7 juni 2020

Tijd: 10.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 09.45)

Locatie: Otterlo (adres ontvang je na aanmelding)

Vergoeding: €65,-

Verzorging: Thee, water en lekkers wordt verzorgd. Neem je eigen lunch mee.

Groep: Minimaal 2 en maximaal 3 personen


Boekingsformulier

Deelname Samensessie op Zondag 7 juni 2020

Datum: Zondag 7 juni 2020

Tijd: 10.00 - 16.00 uur (inloop vanaf 09.45)

Locatie: Otterlo (adres ontvang je na aanmelding)

Vergoeding: €65,-

€ 65,00